Trainingen bij centrum voor stressologie

Wanneer je jezelf een stressvrij leven gunt

Weten dat je een ongezonde hoeveelheid stress ervaart is één ding, er mee aan de slag gaan wat anders. Misschien heb je het boek Minder Stress met Stressologie inmiddels gelezen en zit je nog met een hoop vragen of ontbreekt het je simpelweg aan de motivatie om er daadwerkelijk wat mee te doen. aat.

Aan de slag met Stressologie

Het Centrum voor Stressologie leert je alles wat je zou moeten weten over stress en neemt je aan de hand bij het toepassen van de Stressologie methode. De methode waarbij jij voorop staat en wordt gekeken wat voor jou als individu het beste werkt. De meest grondige methode om stress te lijf te gaan.

Met de Stressologie Trainingen en Workshops

In de trainingen en workshops leggen we een goede basis zodat jij leert herkennen hoever stress al is door gedrongen in jouw leven en wat het allemaal met je doet. Zowel lichamelijk, geestelijk én spiritueel. Ook geven we je direct concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Gericht op jouw persoonlijke situatie. Zo zul je snel succes ervaren.

Kijk hier voor een training of workshop van jouw voorkeur

Persoonlijke Coaching met behandelaar

Desgewenst stellen we gezamenlijk een behandelplan op en wijzen de behandelaar aan die het beste bij jou past. Dat doen we eveneens aan de hand van de Stressologie methode. Doordat we jarenlang onderzoek hebben gedaan naar wat voor wie het beste werkt kunnen we jou hierbij als beste adviseren.

Online Trainingen voor de thuisblijvers

Om te voorkomen dat werken aan stress je nog meer stress oplevert en omdat we een zo groot mogelijke doelgroep willen bereiken hebben we speciaal voor de thuisblijvers Online Trainingen opgenomen. Dit zijn professionele trainingen waarbij jij keer op keer dichter naar een stressvrij leven toegroeit. Hierover binnenkort meer.

Wil je worden geïnformeerd over de trainingen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je direct in want vol is vol