Alle trainingen en workshops op een rij

Jurgen Spelbos - Centrum voor Stressologie

Korte Workshop Stressmanagement 2.0

Stressologie, de kennis en toepassing van de methode voor een stressvrijer leven, kun je leren. Maar hoe zul je denken? Het boek ‘Minder Stress met Stressologie’ reikt je honderden handvatten aan maar is niet voor iedereen zelfstandig toepasbaar, zeker niet als je nu veel last hebt van stress. Daarom organiseert het Centrum voor Stressologie workshops in kleine groepjes. Jurgen Spelbos, auteur van het boek, geeft de workshop en zal je heel veel verdieping en verbreding aanbieden op wat in het boek en op de site (blogs) aan de orde komt. Daarnaast is er volop ruimte voor maatwerk advies dat ingaat op jouw specifieke situatie. Want, zoals in het boek al aangegeven, de echte kracht van Stressologie zit hem in het op maat samenstellen van een voor jou optimaal programma. Stress is voor iedereen anders dus ook geen oplossing is het zelfde.

Wat je in deze workshop leert

  • Hoe je snel stressbestendiger kunt worden
  • Hoe je rust kunt vinden, zowel in je hoofd als in je lijf
  • Hoe je het beste voor jou haalt uit de 7 in het boek beschreven niveaus
  • Wat je kunt doen aan stress gerelateerde klachten
  • Hoe je stress steeds verder uit je leven kunt bannen

Voor wie is deze workshop Stress Management interessant?

De workshop is interessant voor iedereen die last heeft van chronische stress. Last heeft van fysieke, geestelijke of emotionele hinder. Jong en oud. Het maakt niet uit of de oorzaak werkgerelateerd is of dat je juist door privéomstandigheden in een situatie bent gekomen waardoor stress de overhand heeft genomen, in deze workshop krijg je concrete handvatten om hiermee om te gaan. Hij is geschikt voor iedereen die er nu echt werk van wil maken.

De nieuwste aanpak bij stress

In slechts enkele uren weet Jurgen Spelbos je een hele hoop wijzer te maken en biedt hij hele concrete handvatten op maar waarmee jij aan de slag kunt met chronische stress. Na deze workshop heb je gegarandeerd een stressvrijer leven. Niet alleen mentaal maar ook fysiek.

Binnenkort nieuwe data 2019.

Op onze prachtige lokatie

Straatweg 146, 3603 CS in Maarssen (parkeren aan de Wilhelminaweg)

Workshop Stressmanagement 2.0

In kleine groepjes

Maximaal 10 personen (de workshops gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen)

Vergoeding

95,-  EURO ex BTW. per persoon 

Inschrijven

Schrijf je snel in via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@stressologie.nu want vol is vol.

Schrijf je snel in want vol is vol