Alle trainingen en workshops op een rij
Jurgen Spelbos - Minder Stress met Stressologie

 

Training Minder Stress met Stressologie

Stressologie, de kennis en toepassing van de methode voor een stressvrijer leven, kun je leren. Maar hoe zul je denken? Het boek ‘Minder Stress met Stressologie’ reikt je honderden handvatten aan maar is niet voor iedereen zelfstandig toepasbaar, zeker niet als je nu veel last hebt van stress. Daarom organiseert het Centrum voor Stressologie trainingen in kleine groepjes. Jurgen Spelbos, auteur van het boek, geeft de training en zal je heel veel verdieping en verbreding aanbieden op wat in het boek en op de site (blogs) aan de orde komt. Daarnaast is er volop ruimte voor maatwerk advies dat ingaat op jouw specifieke situatie. Want, zoals in het boek al aangegeven, de echte kracht van Stressologie zit hem in het op maat samenstellen van een voor jou optimaal programma. Stress is voor iedereen anders dus ook geen oplossing is het zelfde, vandaar.

Wat je in deze training leert

  • Hoe je snel stressbestendiger kunt worden
  • Hoe je rust kunt vinden, zowel in je hoofd als in je lijf
  • Hoe je het beste voor jou haalt uit de 7 in het boek beschreven niveaus
  • Wat je kunt doen aan stress gerelateerde klachten
  • Hoe je stress steeds verder uit je leven kunt bannen

Voor wie is deze training Stress Management interessant?

De training is interessant voor iedereen die last heeft van chronische stress. Last heeft van fysieke, geestelijke of emotionele hinder. Jong en oud. Het maakt niet uit of de oorzaak werkgerelateerd is of dat je juist door privéomstandigheden in een situatie bent gekomen waardoor stress de overhand heeft genomen, in deze training krijg je concrete handvatten om hiermee om te gaan. Hij is geschikt voor iedereen die er nu echt werk van wil maken.

Zie de introductiefilm

Praktische informatie

Wanneer 

We beginnen om 11 uur (inloop vanaf half 11). In de pauze wordt er een heerlijke lunch geserveerd met gerechten die je stress zullen verminderen. We eindigen rond de klok van vijf uur.

Waar

De training vindt plaats in het landelijke Tull en ’t Waal, onder de rook van Utrecht (gemeente Houten) in een prachtig verbouwde oude boerderij. Het adres is Strijpweg 1 in Tull en ‘t Waal.

Groep

De groep zal bestaan uit maximaal 10 personen. De training gaat door bij tenminste 5 inschrijvingen.

Kosten

De kosten bedragen 250 euro per persoon. Dat is inclusief training, lunch, koffie en thee, parkeergelegenheid.

Het boek

Het is niet noodzakelijk om het boek Minder Stress met Stressologie gelezen te hebben voor de workshop maar je haalt er wel veel meer uit als je kennis hebt genomen van de tenminste de grote lijnen in het boek. Je kunt het bestellen via Bol.com of via je boekhandel.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen, stel ze gerust. Wij zullen ondanks de drukke vakantieperiode zo snel mogelijk reageren. Ook op- en aanmerkingen zijn van harte welkom. Gebruik hiervoor het contactformulier of stuur een e-mail naar info@stressologie.nl 

Kies je datum en schrijf je nu in