Stressologie: Niveau 7 Hogere Bewustzijn

Centrum voor Stressologie - Hogere bewustzijn

 

Maak contact met het hogere bewustzijn

Als het over stress en het voorkomen van een burn-out gaat, is het contact met het hogere bewustzijn, of je dat nu God, Allah, het universum of ‘iets’ noemt, ook een niveau waar je veel kunt doen. In het Verre Oosten is spiritualiteit, in de vorm van offers brengen, steun vragen of contact met je voorouders onderhouden, voor velen ‘ingeburgerd’. En dat was bij ons tot niet zo heel lang geleden ook het geval. Vast staat dat mensen die een lijntje hebben naar boven troost, hoop en zingeving in de verbinding met het hogere bewustzijn ervaren.

De wereld is één en jij bent daar een onderdeel van

Om contact te maken met het hoger bewustzijn moet je er wel voor open kunnen staan. Er wordt een nieuwsgierigheid van je gevraagd naar wat zich afspeelt tussen ‘hemel en aarde’. Naar dat wat buiten jezelf ligt waar jij tegelijkertijd een onderdeel van bent. Als je er niets mee hebt kun je dit niveau overslaan. Dan mis je wel een niveau waar je veel aan kunt hebben. Want zelfs wanneer je geen verbinding voelt met een hoger bewustzijn zul je merken dat er toch dingen in je leven gebeuren die anderszins niet te verklaren zijn. Wat je zoal kunt doen wanneer je wel in contact met het hogere bewustzijn te gaan, te bekrachtigen of te verdiepen vertellen wij je graag. De volgende methoden laten slechts een tipje van de sluiter zien:

Ga (meer) bidden – Laat je inspireren – Maak contact met de ongeziene wereld met mediumschap – Maak kennis met je innerlijk weten door intuïtieve ontwikkeling – Leer van de kosmos met astrologie – Verbind je met universele levensenergie met reiki – Laat verstoringen in je aura herstellen met pranic healing – Ga niet langer gebukt onder issues in je familie dankzij familieopstellingen

Verdieping met online Stressologie trainingen

Omdat het aantal mensen met stressgerelateerde klachten zo gigantisch groot is biedt het Centrum voor Stressologie niet all off-line trainingen en workshops maar publiceren wij ook met grote regelmaat verdiepende online video’s. Hierin wordt een specifieke behandeling verder uitgediept als onderdeel van de Stressologie Methode. Het leert je stap voor stap beter omgaan met stress. Veelal met eenvoudige praktische toepassingen die je ook zonder behandelaar kunt uitoefenen.

De overige niveau’s van de Stressologie Methode

De Stressologie Methode kent 7 niveau’s waarmee je met stress aan de gang kunt gaan zodat je snel minder stress ervaart. Het fysieke niveau is er slechts één van. We raden je van harte aan jouw chronische stress op diverse niveau’s aan te pakken en noemen ze nog even allemaal op:

Niveau 1: Fysiek

Niveau 2: Persoonlijkheid

Niveau 3: Mentaliteit

Niveau 4: Psyche

Niveau 5: Gevoelens

Niveau 6: Onderbewustzijn

Niveau 7: Hogere Bewustzijn

Vraag je je af waar jij het beste kunt beginnen? Doe dan de Stressologie instapcursus. Hierin vertellen we je meer over de theorie achter Stressologie. We vertellen je wat we tijdens het onderzoek hebben ontdekt en geven je mooie anecdotes van mensen die hiermee inmiddels aan de slag zijn gegaan. Ook geven we je handvatten waar jij direct al mee aan de slag kunt. Twijfel je nog over of jij wel last hebt van chronische stress? Doe dan eerst de Stress Test.