Het boek Minder Stress met Stressologie dat Jurgen Spelbos schreef nadat hij jarenlang onderzoek deed naar chronische stress en hoe je ermee om kunt gaan is slechts de top van de ijsberg. Het Centrum voor Stressologie wil mensen begeleiden bij de aanpak die voor hen het beste werkt. Hun persoonlijke methode. Dat doet zij in samenwerking met diverse experts door het aanbieden van online en offline trainingen voor Stressologie.

Jurgen Spelbos - Auteur: Minder Stress met Stressologie

Jurgen Spelbos
Auteur / Oprichter

Nadat Jurgen jarenlang leed aan chronische stress en de gevolgen ervan hem pijnlijk duidelijk werden deed hij uitvoerig onderzoek naar het onderwerp en schreef er het boek Minder Stress met Stressologie over. Het boek het is slechts het topje van de ijsberg. In het Centrum voor Stressologie leert hij mensen hoe ook zij een stressvrij leven kunnen lijden.

Chantal Bakker - Ayurveda Wandelcoaching

Chantal Bakker
Ayurvedisch Coach

Ayurvedische Geneeskunde neemt een belangrijke plek in binnen het Centrum voor Stressologie omdat het lichaam, geest en ziel in balans brengt. Deze 5000 jaar oude geneeskunde ziet voeding als belangrijkste geneesmiddel. Chantal is Ayurvedisch Voedings- & Lifestyle Coach en heeft zich gespecialiseerd in o.a. darmproblemen en stress.