Veel gestelde vragen

Voordat je ons een vraag stelt is het handig wanneer je eerst de veel gestelde vragen leest. Mogelijk staat jouw antwoord daar al bij.

Wie is Jurgen Spelbos?

Wil je meer weten over Jurgen Spelbos? Kijk dan eens op de website over het boek Minder Stress met Stressologie. Daar vind je de pagina Over Jurgen Spelbos. Daarnaast heeft Jurgen een uitgebreid LinkdIn profiel.

Is het Centrum voor Stressologie bereid tot trainingen op maat?

Ja, het Centrum voor Stressologie wil zo veel mogelijk mensen bereiken met haar boodschap dat een stressvrijer leven voor veel meer mensen is weggelegd. Wanneer je binnen ons aanbod van trainingen niet direct vindt wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.

Ik zit thuis met een burn-out. Is Stressologie dan ook iets voor mij?

Ja, zeker! Burn-out is in feite niets meer of minder dan een werkgerelateerde vorm van stress. De methode voor Stressologie is buitengewoon geschikt voor iedereen met een burn-out. Heb je nog specifieke vragen? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier.

Is de methode voor Stressologie ook wetenschappelijk bewezen?

Nee, de methode voor Stressologie is nog niet wetenschappelijk bewezen. Daarvoor is het nog te vroeg. Wel hebben er een hele reeks aan wetenschappers meegewerkt aan het ontstaan van de methode. Ook zijn veel van de besproken behandelingen wel wetenschappelijk bewezen. Ayurveda is hiervan een goed voorbeeld. 

Wordt een consult of training van het Centrum voor Stressologie door zorgverzekeraars vergoed?

Stressologie is nog niet opgenomen in het basis pakket. Wij verwachten dat dit op termijn wel zal gebeuren. Op dit moment hangt het dus af van de aanvullende verzekering die je zelf hebt. 

Contactformulier

Heb je vragen, op- of aanmerkingen? Wij horen het graag.